Fiscaal up to Date
   

Fiscaal up to Date

Fiscaal up to Date is al meer dan 30 jaar de meest actuele en volledige informatiebron van en voor fiscale professionals. De vaste onafhankelijke redactie presenteert dagelijks nieuws over alles wat verschijnt binnen het fiscale vakgebied. Van wetgeving tot beleid en jurisprudentie in Nederland en Europa. Ook behandelt Fiscaal up to Date alle raakvlakken met het belastingterrein die van belang kunnen zijn voor de fiscale praktijk. Denk daarbij aan beslissingen van de Nationale Ombudsman en de Tweede Kamer op klachten tegen de Belastingdienst, uitspraken in het fiscale strafrecht en civiele belastingrecht, kamervragen en -antwoorden.

Wekelijks vakblad

De artikelen verschijnen wekelijks in het vakblad Fiscaal up to Date en zijn kernachtig en zeer toegankelijk geschreven. De belangrijkste zaken zijn voorzien van een kritisch en vakkundig commentaar. Fiscaal up to Date is actueler, sneller, vollediger en overzichtelijker dan elke andere fiscale nieuwsdienst. Een abonnement op Fiscaal up to Date bestaat echter niet alleen uit een papieren vakblad of digitaal abonnement: daarbij hoort ook de dagelijkse nieuwsdienst Viditax, een complete fiscale databank én een boekje met kerncijfers.

Dagelijkse fiscale update per e-mail

Iedere werkdag staat de redactie garant dat u uiterlijk om 17:15 uur al het fiscale nieuws van die dag met Viditax in uw mailbox ontvangt. Het nieuws wordt voorzien van trefwoorden en naar belastinggebied ingedeeld. Ook bevat het een directe link naar de brondocumenten in een online archief. Indien gewenst kunt u via het nieuwsoverzicht zoeken op datum, periode of trefwoorden in alle Viditax-nieuwsberichten vanaf begin 2003. Viditax is bij bijna alle belastingadviseurs de nummer 1 nieuwsvoorziening.

Fiscale databank

Alle artikelen uit Fiscaal up to Date zijn met de bijbehorende brondocumenten opgenomen in de online databank Fida. Fida is compleet, makkelijk doorzoekbaar en vergelijkbaar met een encyclopedie die op dagbasis wordt bijgewerkt en aangevuld. Dankzij het handige zoeksysteem kunt u zoeken in alle artikelen, commentaren en brondocumenten sinds 1984.

App

Wilt u altijd en overal op de hoogte zijn van het laatste fiscale nieuws én van de laatste vier vakbladen? Download dan onze uitgebreide app. Hier vindt u als abonnee altijd de laatste 4 uitgaven (ook offline), kunt u filteren op belastingsoort, zoeken d.m.v. trefwoorden en kunt u interessante artikelen markeren en doorsturen via e-mail. Arresten van de Hoge Raad op vrijdag staan de eerstvolgende maandag om uiterlijk 15.00 uur voorzien van commentaar online en in de app. Vanuit de app kunt u ook de databank Fida raadplegen.

Fiscale kerncijfers

Tot slot beschikt u als abonnee ieder jaar als eerste over ons handzame boekje met kerncijfers voor de fiscale praktijk: Memotax. Hierin vindt u alle bedragen en tarieven per 1 januari, maar ook die van de twee voorafgaande jaren.

Voor wie?

Fiscaal up to Date is een onmisbare nieuwsbron voor onder meer:

  • Belastingadviseurs
  • Accountants
  • Administratie- en belastingdeskundigen
  • Bedrijfsfiscalisten
  • Deurwaarders
  • Advocaten
  • Notarissen
  • Belastingdienstmedewerkers
  • Rechterlijke macht.