Over ons

Fiscaal up to Date is dé naam achter 9 vakbladen voor fiscale, juridische en financiële professionals. Daarnaast levert Fiscaal up to Date ook andere tax en legal informatievoorzieningen zoals een fiscale database, app, e-mail-nieuwsservice en kerncijfers voor o.a. fiscalisten, juristen, notarissen, advocaten en accountants.

Onze 9 vakbladen:

Kwaliteit staat voorop en onze redacties bestaan dan ook allemaal uit professionals binnen hun vakgebied. Bovendien zijn we sneller, toegankelijker, kritischer en bevatten meer dan onze concurrenten. Onze deskundige redacties brengen nieuws met duiding, voorzien van commentaar en op een praktijkgerichte manier.

Ook binnen onze abonnementen proberen wij met u mee te denken. Zo is er voor al onze vakbladen een proefnummer of -abonnement beschikbaar, hebben we corporate abonnementen zodat u uw gehele kantoor voor een aantrekkelijke prijs van ons nieuws kunt voorzien en hebben we voor studenten en starters een speciale regeling. Daarnaast bieden we service e-mails zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws, hebben we een zeer uitgebreide online databank, en kunt u ons altijd en overal raadplegen in de app.

Onze redacties stellen uw input zeer op prijs en treden graag met u in contact. Dit doen we onder andere voor verdere openbaarmaking van jurisprudentie, maar ook met vragen en opmerkingen kunt u bij ons terecht. Heeft u bijvoorbeeld een onderwerp die u graag in één van onze bladen terug zou willen zien?

Bel naar (078) 657 60 64 of stuur een mailtje naar redactie@futd.nl.