Pandemie geen reden voor verlaging WOZ-waarde 2017 horecabedrijf

X was eigenaar van een horecagelegenheid. Hij ging in beroep tegen de WOZ-waarde 2017 van € 970.000. Hij bepleitte een WOZ-waarde van € 769.000. Hij vond dat de m²-prijs voor het ondergrondse gedeelte waarin
zich de opslag en een spoelkeuken bevonden niet hetzelfde kon zijn als de m²-prijs van de begane
grond waarin zich het restaurant en de keuken bevonden. Ook vond X dat een restaurant met een
kleinere oppervlakte per vierkante meter meer waard was dan een restaurant met een grotere oppervlakte. Omdat de
oppervlakte van de onroerende zaak groter was dan de oppervlakte van de vergelijkingsobjecten, was deze volgens X…

 

Lees het hele artikel

Abonnees van Fiscaal up to Date hebben toegang tot het hele artikel.
Fiscaal up to Date
Artikelnummer: 2021-0722

Neem een (proef)abonnement

Wilt u kennismaken met Fiscaal up to Date? Vraag dan een proefabonnement aan, waarmee u twee maanden lang gebruik maakt van alle voordelen van een digitaal abonnement. U heeft dan ook toegang tot bovenstaand artikel.

Vraag een (proef)abonnement aan