Beter in België

Site voor Nederbelgen!

Overweegt u naar België te verhuizen of bent u al Nederbelg? Dan loopt u tegen heel wat vraagstukken aan. Ondanks dat België dichtbij ligt, zijn de verschillen met Nederland groot.

Op BeterinBelgië.nl vindt u alle actuele informatie over wonen, werken, ondernemen en studeren. Met BeterinBelgie.nl bespaart u tijd en geld, voorkomt u onaangename verrassingen en kunt u in contact komen met professionele adviseurs.

 

Voorbeelden van vraagstukken waarvoor u bij BeterinBelgië.nl terecht kunt:

  • Kan ik het beste een auto in Nederland of België kopen?
  • Waar kan ik mijn hypotheek afsluiten?
  • Welke belastingen moet ik betalen?
  • Kan ik een subsidie krijgen voor zonnepanelen?
  • Kan ik bij mijn Nederlandse huisarts blijven?
  • Wat moet ik doen om mijn huis te kunnen verbouwen?
  • Hoe zit het onderwijssysteem in elkaar?
  • Krijg ik een uitkering uit Nederland of België?
  • Welke feestdagen zijn er in België?

 

BeterinBelgië.nl biedt actuele, betrouwbare en duidelijke informatie over de meest uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast is er een forum en kunnen bezoekers maandelijks een digitale nieuwsbrief ontvangen.

 

Kijk daarom snel op de website van Beter in België!