Fiscaal up to Date kennispartner van Belasting Collectief Nederland

Samen sterk door het bundelen van kwaliteiten, talenten en kennis, dat is de kracht van Belasting Collectief Nederland.

Kennis staat ter beschikking van het gehele netwerk. Dit levert een enorme besparing op waar uw klanten optimaal van profiteren. Om haar leden te voorzien van actuele en volledige informatie, heeft BCN een kennispartner gevonden in Fiscaal up to Date.

De bij Belasting Collectief Nederland aangesloten belastingadvieskantoren zijn autonoom. Elk aangesloten kantoor werkt vanuit zijn eigen identiteit en cultuur. Ieder kantoor opereert onder eigen naam, eigen logo en eigen bijbehorende algemene voorwaarden. De bindende factor tussen de aangesloten kantoren is de aanwezigheid van een of meer hoog opgeleide belastingadviseurs met veel ervaring, die door en vanuit het BCN op alle mogelijke wijzen wordt gefaciliteerd ten einde de hoogste kwaliteit te kunnen bieden.

Belasting Collectief Nederland