Columns Monique Ligtenberg

In ‘Door het oog van‘ geeft Monique Ligtenberg haar kijk op actueel fiscaal nieuws, wetgeving of een arrest. Ook de columns die zij heeft geschreven voor de Telegraaf zijn hier terug te vinden.

En haar columns zijn ook gebundeld! Op 27 januari 2016 werd de bundel van ‘Door het oog van’ gepresenteerd. Abonnees ontvangen deze mooie uitgave gratis bij een jaarabonnement op Fiscaal up to Date.

door het oog van met text

Overzicht columns

Door het oog van
Monique Ligtenberg
Monique Ligtenberg
Hoofdredacteur Fiscaal up to Date

In 'Door het oog van' geeft Monique Ligtenberg haar kijk op actueel fiscaal nieuws, wetgeving of rechtspraak. Sinds april 2014 verschijnen haar columns ook op de website van RTL-Z. De columns die zij voor de Telegraaf heeft geschreven zijn in deze rubriek ook terug te vinden.

Bekijk alle columns

1 week gratis Viditax!

Elke dag al het fiscale nieuws in uw mailbox?

Probeer nu 1 week gratis uit!

Met onze emailservice Viditax mist u niets meer op fiscaal gebied. De redactie van Fiscaal up to Date garandeert dat u al het fiscale nieuws van die dag om 17.15 uur ontvangt. Nieuws met betrekking tot rechtspraak, wetgeving en beleid wordt krachtig samengevat. Daarnaast worden de arresten van de Hoge Raad iedere vrijdag kort en bondig weergegeven.

Probeer uit!