Actie: 1 week gratis Viditax

Elke dag al het fiscale nieuws in uw mailbox?

Probeer nu 1 week gratis uit!

Met de dagelijkse e-mailservice Viditax mist u niets meer op fiscaal gebied. De redactie van Fiscaal up to Date garandeert dat u al het fiscale nieuws van die dag om 17.15 uur ontvangt. Nieuws met betrekking tot rechtspraak, wetgeving en beleid wordt krachtig samengevat. Daarnaast worden de arresten van de Hoge Raad iedere vrijdag kort en bondig weergegeven.

Actie: 1 week gratis Viditax

Vul onderstaand formulier in om 1 week lang gratis Viditax in uw mailbox te krijgen.
  • Uw gegevens

  • Blijf op de hoogte

    Wij houden u graag op de hoogte van ontwikkelingen op uw vakgebied. Daarom bent u opgenomen in ons adressenbestand of een bestand dat wij van derden betrekken. Uw gegevens kunnen door ons verstrekt worden aan derden. Wilt u dit niet of kloppen uw gegevens niet? Neem dan contact op met onze klantenservice: bel (040) 2 925 950 of mail naar info@futd.nl.

1 week gratis Viditax!

Elke dag al het fiscale nieuws in uw mailbox?

Probeer nu 1 week gratis uit!

Met onze emailservice Viditax mist u niets meer op fiscaal gebied. De redactie van Fiscaal up to Date garandeert dat u al het fiscale nieuws van die dag om 17.15 uur ontvangt. Nieuws met betrekking tot rechtspraak, wetgeving en beleid wordt krachtig samengevat. Daarnaast worden de arresten van de Hoge Raad iedere vrijdag kort en bondig weergegeven.

Probeer uit!